Výčepní zařízení u Vás doma

Každý, kdo se narodí v České republice, tak by měl ochutnat naše pivo. Tento mok vznikl už před dávnými lety a dochoval se dodnes. Díky tomu, že lidé chodí na pivo, se odreagují a vyřeší spoustu problémů. Ovšem v dnešní době se cena piva vyšplhala ohromně nahoru a hospodští už ani neví, jakou cenu si za pivo říct. Pokud už máte plné zuby předraženého piva u Vás v hospodě, tak neváhejte a pořiďte si domácí výčepní zařízení.

domácí výčepní zařízení (2)

Toto domácí zařízení Vás osvobodí od cesty do hospody a také Vám ušetří nemalé peníze. I když se může zdát, že je domácí výčepní zařízení drahé, tak zdání klame. Pokud si vezmete, že zaplatíte za pivo v hospodě okolo 30 Kč a u Vás doma okolo 15 Kč, tak máte 100 % slevu. Velký sud piva se totiž pohybuje okolo 1 500 Kč, což je oproti čepovanému pivu v hospodě vážně rozdíl. Mimo to, pokud budete mít všechny narážecí hlavy, tak si můžete vždycky vybrat druh piva, ale i množství, jaké si koupíte. Na výběr budete mít mnoho druhů obsahu a bude jen na Vás, zda si koupíte bečku s 15,30, nebo 50 litry. Ke všemu budete mít dokonalý přehled o tom, v jakém stavu jsou Vaše trubky. Ty si totiž budete hlídat a čistit sami, takže budou v neustále perfektním stavu.

domácí výčepní zařízení

Mimo všechny výhody, co má domácí výčepní zařízení, je výhoda i v tom, že Vás manželka nebude neustále peskovat, že sedíte v hospodě. Nyní budete sedět v garáži, nebo na zahradě a budete tak neustále na očích. Navíc si bude moct dát čepované pivo i s Vámi. O kamarády mít starost taky nemusíte, jakmile se dozví, že jste si koupili výčep, tak je budete vyhánět, než že by nedošli.

Pokud tedy už máte plný zuby Vašeho hospodského a nechcete ho neustále sponzorovat, tak si kupte domácí výčepní zařízení. Finance, které do výčepu vložíte, se Vám zaručeně rychle vrátí a vy budete mít točené pivo neustále při ruce. Proto neváhejte a objednejte si ho už nyní.

Author: